I disse dager lanserer Urrang Media nytt nettsted for firmaet Aktiv Drone som spesialiserer seg innen fotografering og video fra luften.

Enten du skal selge egen bolig, vise frem en eiendom eller markedsføre et sportsarrangement vil fotografering gjort med drone kunne gi deg et unikt perspektiv på ting. Firmaet Aktiv Drone er sertifisert flyoperatør hos Luftfarttilsynet og leverer fototjenester til kunder over hele landet med sin hovedbase i Oslo.

Urrang Media har den siste tiden jobbet med Aktiv Drones nettsider, og kan denne uken stolt vise frem det endelige resultatet. Den nye webløsningen benytter selvsagt WordPress som motor for alt av innhold på sidene, og er bygd opp slik at kunden selv kan administrere sitt innhold på en enkel måte.

Ettersom bruken av smarttelefoner og nettbrett til generell surfing på internett stadig øker, er Aktiv Drones nye nettsider designet etter prinsippene for «mobile first». Dette vil si at man allerede helt fra starten av i selve utviklingsprosessen vektlegger design for mindre skjermstørrelser, og endelig løsning er derfor like presentabel for både mobil som på PC/Mac.

Urrang Media takker Aktiv Drone for oppdraget, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Prosjektdetaljer

  • Webdesign
  • Utvikling i WordPress
  • Logodesign
  • Sosiale medier

Besøk nettsted

aktiv drone urrang media