Det er med stor glede at vi nå kan presentere Kolbu/KK Fotballs nye drakt på web.


Klubbens nylanserte nettsider er utviklet med hensyn til mobil, og deretter tilpasset større skjermer og enheter. På denne måten sikres det at nyheter, resultater og tabeller er tilgjengelig overalt, hele tiden!

En analyse av besøksstatistikken til de gamle nettsidene til Kolbu/KK, viste nemlig at hele 82% av alle besøk kom fra mobil og nettbrett. Da sier det seg egentlig selv hvor viktig det var å ha fokus på nettopp mobile enheter når den nye portalen skulle utvikles.

Innhold og faner som sjeldent ble besøkt er prioritert vekk på den nye løsningen, samtidig er innhold som ofte fatter lesernes interesse gitt høyere fokus og bedre plasseringer. Spesielt gjelder dette nyheter og kampreferater som vies mye oppmerksomhet på hovedsiden, tett etterfulgt av kommende kamper og tabeller som henter data fra NFF. På denne måten sørges det for at nettsiden til en hver tid er oppdatert, uten at redaktørene av nettsiden har behov for å løfte én finger.

Bilder og video er ellers viet mye oppmerksomhet på de nye sidene, og presenteres nå i full størrelse på den aktuelle skjermen det blir presentert for. Dette er med på å dele inn innholdet i fornuftige seksjoner, og sørger for å holde hver enkelt artikkel ryddig og oversiktlig uten at forfatteren trenger å bekymre seg for layouten.

Besøk Kolbu/KK her →

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om tjenestene vi tilbyr?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel