Førsteinntrykk er viktig, og for mange er eget nettsted det største utstillingsvinduet for å overbevise potensielle kunder. Sørg for at dette møtet blir et positivt bekjentskap som danner grunnlaget for noe mer.


Hva vi gjør

Urrang Media designer og utvikler profesjonelle nettsider med fokus på synlighet og god brukervennlighet. For oss er kvalitet en hovedingrediens, og hver eneste nettside som leveres er et unikt og spennende samarbeid vi verdsetter høyt!

Vi masseproduserer ikke ferdige løsninger, og mener selv at en hjemmeside er et håndverk som krever nøye planlegging. Ved å ta oss tid til å bli kjent med kundene våre, sørger vi for at sluttproduktet som leveres alltid er tilpasset bransjen og publikummet det gjelder.

Er du ute etter en enkel og ferdig løsning der verken innhold eller synlighet i søkemotorer er veldig viktig, er nok ikke Urrang Media riktig aktør for ditt prosjekt. Vi er opptatt av å levere hjemmesider som faktisk gir resultater, og er utrolig stolte av å ha en kundebase med bare fornøyde klienter. Tror du oss ikke? Spør de selv, vi setter deg gjerne i kontakt!

Hvordan vi gjør det

Etter at vi har blitt presentert for dine planer og ønsker, setter vi sammen opp en strategi for prosjektet. Hvilket innhold skal være med på nettsiden, hva bør sløyfes og hvilke målgrupper ønskes det egentlig å nå ut til? I neste fase utformer vi et forslag til design basert på innholdsarkitekturen og dine ønsker for prosjektet. Forslagene sendes så videre til deg for godkjenning, og ditt kommende nettsted utvikles og installeres deretter i sin helhet av oss.

Ferdige templates og designmaler som enkelte aktører finner gratis på internett er et ukvemsord i Urrang Media. Vi koder alt fra bunnen av, og sikrer i så måte at nettsidene vi utvikler er bygd opp akkurat etter det innholdet som faktisk skal presenteres!

Hvorfor det er viktig

En hjemmeside vil for mange være det største og viktigste utstillingsvinduet for å kommunisere med både eksisterende og potensielle kunder. Dermed sier det seg selv at denne møteplassen bør ha et profesjonelt uttrykk og innhold som svarer på de spørsmålene brukerne er på jakt etter. En godt strukturert og planlagt nettside vil ikke bare kunne overbevise nye kunder, den vil også ha langt høyere sannsynlighet for å faktisk være synlig på internett!

Søkemotoren Google er verdens største markedsplass, og her er konkurransen mildt sagt beintøff. Vi har kunnskap og verktøy som sørger for å løfte dine tjenester opp og forbi konkurrentene. Klarer vi det ikke, gir vi oss heller ikke før det lykkes!

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om denne tjenesten?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel