Vi har hatt gleden av å jobbe med både design og utvikling av de nye nettsidene til Gundersen Gruppen på Gjøvik.


Gundersen Gruppen har sin hovedbase på Gjøvik, og er et konsern med fokus på entreprenørskap og eiendomsutvikling. Sammen med sine datterselskaper leverer Gundersen Gruppen totalentrepriser, betong og råbygg samt bolig og næringsutvikling.

Selskapet er i stor utvikling og økte blant annet sin omsetning med 100% fra 2017 til 2018. Med en stadig økende oppdragsmengde og positiv vekst, ønsket Gundersen Gruppen nå et mer moderne og fornyet ansikt på digitale flater.

Vår løsning

Oppgaven med å designe det nye nettstedet til Gundersen Gruppen handlet mye om å bruke selskapets eksisterende profil til å skape et unikt og personlig «digitalt hjem». Målet var å utforme en plattform som umiddelbart skulle være godt gjenkjennbart blant kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter. Med mange ulike tjenesteområder, pågående prosjekter og tidligere referanser var det selvsagt viktig å holde det nye nettstedet oversiktlig og lett brukervennlig. Et viktig krav for endelig løsning var at brukere av nettsiden på en enkel måte skulle kunne finne fram til sentralt innhold som bl.a. kontaktinformasjon om de ansatte.

Det ferdige resultatet spiller på Gundersen Gruppens profil med logo og fargekombinasjoner i stor grad. Både hovedsiden og alle undersider henter detaljer fra selskapets profil, og skaper i så måte en helhetlig og tydelig identitet. Legg merke til detaljen fra hovedsiden der animerte horisontale og vertikale streker «sender» brukeren videre fra seksjon til seksjon. Disse oransje strekene skal illustrere armeringsjern, som var selve starten på eventyret til Gundersen Gruppen gjennom selskapet Lena Armeringsjern etablert tidlig på 80-tallet. De animerte armeringsjernene på hovedsiden har samme funksjon på nettsiden som på en en hvilken som helst byggeplass, nemlig ved at de binder konstruksjonen (her; webdesignet) sammen.

Vi takker Gundersen Gruppen for spennende utfordring, og ser fram mot et videre godt samarbeid i tiden som kommer! 🙂

Besøk nye Gundersen →

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om tjenestene vi tilbyr?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel