Totalentreprenøren Syljuåsen startet det nye året med splitter nye mobilvennlige nettsider utviklet av Urrang Media. Leveransen inneholder også design av personlig Power Point mal for bedriftspresentasjoner, samt bildekor for profilering av ny varebil.


Syljuåsens gamle nettsider var utdaterte både med hensyn til webstandarder og ikke minst det faktum at de ikke var responsive, altså dårlig egnet for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Nytt nettsted har design og informasjonsarkitektur etter Syljuåsens egne ønsker for hvilket innhold de vurderte som viktig å ha tilgjengelig for sine kunder og følgere. Det hele er drevet med suksess av publiseringsløsningen WordPress, som på en lettvint måte lar entreprenørens egne ansatte fylle nettsiden med nytt og spennende innhold i tiden som kommer.

En viktig seksjon på den nye løsningen er Syljuåsens egne sider for presentasjon av sine aktuelle prosjekter. Tidligere var disse sidene lite presentable med bilder i lav oppløsning og svært kortfattet innhold. I dag har prosjektsidene fått nytt liv med store og illustrerende prosjektbilder, presentasjon av prosjektledere, bedre innhold, kartfunksjonalitet og oversiktlig bildegalleri.

Power Point mal

I tillegg til nye nettsider hadde Syljuåsen behov for en oppfriskning av egen Power Point mal benyttet til presentasjoner for kunde- og interne ledermøter. Resultatet ble en lys og moderne mal med inspirasjon og bakgrunner hentet fra entreprenørens nylanserte nettsted for å skape en helhet og flyt i bedriftens ansikt utad.

Design av bildekor for profilering

For en av entreprenørens nye varebiler har Urrang Media også designet bildekor, og klargjort dette for foliering hos ekstern leverandør.

Besøk Syljuåsen her →

Bildekor
power point blue
power point white

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om tjenestene vi tilbyr?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel