Personvernerklæring

Urrang Media har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger for kunder og besøkende av vårt nettsted.

Urrang Media, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra vårt nettsted (personopplysningsloven §19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven §18 1.ledd).

Urrang Media er optatt av å ivareta personvern på en god og forsvarlig måte og implementerer derfor kontinuerlig tiltak for å sikre personopplysninger til våre kunder og interessenter på beste måte.

Personlige opplysninger / kundeforhold

Det er frivillig for besøkende av våre nettsider å oppgi personopplysninger i forbindelse med våre tjenester. Som eksempel gjelder dette data du som bruker selv sender til oss gjennom våre kanaler for epost og ulike kontaktskjema på vårt nettsted. Dette kan være opplysninger om navn, epostadresse, telefonnummer samt øvrig informasjon som kommer frem i det innsendte skjemaet.

I forbindelse med kundeforhold gjennom oppdrag og driftsavtaler for support og vedlikehold av nettsider, er vi nødt for å innhente opplysninger som navn (firma), adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benyttes kun for å behandle ditt kundeforhold hos oss gjennom for eksempel å svare på support, utføre ordre og sende faktura.

Vi tar vare på opplysninger så lenge vårt kundeforhold består. Du som kunde har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil det i enkelte tilfeller også kunne bli lagret enkelte data videre så lenge vi ser på dette som hensiktsmessig. Dette er kun for å hjelpe deg med eventuell historikk dersom du skulle ha behov for slik støtte i etterkant av vårt kundeforhold.

Informasjonskapsler

De aller fleste nettsider i dag benytter det som kalles cookies eller informasjonskapsler på norsk. En cookie er en midlertidig eller vedvarende liten fil som blir lagret på din datamaskin/mobil. Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse av våre nettsider gjennom både raskere visning av sider samt innsamlig av statistikk for eget bruk. Ved å benytte nettsiden vår samtykker du samtidig til at vi setter disse i din nettleser.

Dersom du ikke ønsker å akseptere vår bruk av cookies, kan du tilpasse instillingene i din nettleser til å automatisk avvise cookies. Du kan også selv slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Urrang Media benytter følgende cookies til oppgitte formål:


Google Analytics
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig og innholdsinteressant nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker våre nettsider. For å analysere denne informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

1P_JAR
Utløper: 30 dager
Type: Tredjepart
Settes av: Google

ANID
Utløper: 24 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Google

APISID
Utløper: 24 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Google

CONSENT
Utløper: 20 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google

HSID
Utløper: 24 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Google

NID
Utløper: 6 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Google

OGP
Utløper: 30 dager
Type: Tredjepart
Settes av: Google

OGPC
Utløper: 60 dager
Type: Tredjepart
Settes av: Google

SAPISID
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google

SID
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google

SIDCC
Utløper: 3 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Google

SSID
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Google


Facebook
Vi benytter Facebook Pixel til for analyse og oversikt over egen markedsføring på Facebook og Instagram. Facebook Pixel blir brukt til å spore handlingen brukere gjør ved å klikke på og besøke våre digitale kampanjeannonser. Dataen som lagres her er anonyme og vi kan ikke se informasjon som f.eks navn eller e-postadresse.

c_user
Utløper: 3 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

datr
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

dpr
Utløper: 30 dager
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

fr
Utløper: 3 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

locale
Utløper: 30 dager
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

m_pixel_ratio
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

pl
Utløper: 3 mnd
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

presence
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

sb
Utløper: 2 år
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook

spin
Utløper: 24 timer
Type: Tredjepart
Settes av: Facebook


WordPress
Vår nettsted benytter publiseringsløsning WordPress som setter enkelte cookies hovedsakelig for egne ansatte som logger inn til vårt nettsteds kontrollpanel.

PHPSESSID
wp-settings-1
wp-settings-time-1
wordpress_test_cookie

E-postkommunikasjon, kontaktskjema og telefon

Urrang Media benytter e-post, telefon og ulike kontaktskjema som en del av det daglige arbeidet. Innhold sendt som e-post er ikke kryptert, og vi vil derfor aldri be kunder om å sende oss sensitive personopplysninger per mail.

Data som sendes inn via kontaktskjema på våre nettsider sendes kun til våre kundebehandlere via e-post, og lagres dermed ikke i noen form for database for viderebehandling.

Alle opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av websidene lagres på servere til vår hostingleverandør, ProISP.

Markedsføring

Ved å ha cookies fra Facebook og Google på våre nettsider, kan disse bli benyttet til å tilpasse digitale annonser og tilbud. Dette kan derfor medføre at du vil se spesifiserte tilbud rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på data fra din besøksstatistikk.

SSL-kryptering

Vi benytter SSL-kryptering for å sørge for en sikrest mulig forbindelse mellom deg og vårt nettsted. Dette skjer automatisk i det du besøker vårt nettsted, og kan kontrolleres ved å se etter (https) eller hengelåsikon som skal vises lengst til venstre i adresselinjen for din nettleser. Kort fortalt sørger en ssl-sesjon for at dataene som sendes mellom deg og vårt nettsted blir kryptert.

Innsyn og sletting av persondata

Du som kunde eller besøkende har rett til innsyn, retting og sletting av data vi potensielt har lagret om deg. For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til vår daglige leder, Michael Kornbrekk Urrang på følgende adresse: michael@urrangmedia.no