I samarbeid med dyktige meglere lanseres nå tjenesten Privatselger, et digitalt selvhjelpssystem for å selge bolig på egenhånd - uten hjelp fra megler.

Den nye tjenesten Privatselger er et digitalt selvhjelpssystem som hjelper deg med å selge din egen bolig uten at det er behov for å kontakte eiendomsmegler. I Sverige og Danmark er denne typen boligsalg veldig vanlig, og trenden viser nå også at norske boligeiere blir stadig mer villige til å selge boligen sin selv.

Privatselger er en tjeneste lansert av profilerte og dyktige meglere, utviklet og driftet av Urrang Media. Selve gulroten ved å selge egen bolig er naturlig nok at man kommer unna det høye meglerhonoraret. Ingen kjenner boligen din bedre enn du selv gjør, og føler man seg noen lunde trygg på markedet i eget nabolag, kan man ende opp med å spare titusenvis av kroner ved å droppe megler.

I tillegg til selve den digitale løsningen, er også visuell profil for Privatselger.no designet av Urrang Media i samarbeid med Anne Lise Storsand i designbyrået Oslok.

Urrang Media takker for nytt spennende prosjekt, og ser frem til den fremtidige driften av tjenesten!

Prosjektdetaljer

  • Webdesign
  • Utvikling i WordPress
  • Betalingsløsning
  • Logodesign