Det hjelper lite å ha markedets laveste pris på et produkt, eller den beste kompetansen på en tjeneste dersom du ikke er synlig for kunden. Ulike små og større tiltak kan på en effektiv måte gjøre deg synlig på nett - uten at det trenger å koste skjorta!


Hva vi gjør

Visste du at det på Facebook alene finnes over 3 millioner norske brukere? Urrang Media setter opp kampanjer for annonsering i sosiale medier som gjør at du enkelt kan nå ut til akkurat de målgruppene som er ønskelig.

Søkeoptimalisering (SEO) er et annet svært effektivt tiltak for å øke synlighet i markedet, og gjøres ved å forbedre innhold samt struktur av dine allerede eksisterende nettsider. Vi har kunnskap og verktøy som løfter ditt nettsted over konkurrentene dine på søketjenesten til Google! Ønsker du enda mer besøk på egen hjemmeside har vi også lang erfaring med Google Adwords. Her vil vi kunne hjelpe deg med å finne de riktige søkeordene som faktisk genererer trafikk!

Hvordan vi gjør det

Sammen setter vi en strategi og mål som danner grunnlaget for din fremtidige kampanje. Vi analyserer markedet og gir deg tips og råd om hvilke kanaler som vil gi deg mest ROI (return of investment) for pengene du ønsker å investere. Til slutt gjennomfører vi kampanjen for deg slik at du ikke behøver å løfte en eneste finger! Det eneste du trenger å fokusere på er resultatene fra kampanjen som naturligvis overleveres på en oversiktlig måte fra oss.

Hvorfor det er viktig

Enten man driver et lite enkeltpersonforetak eller er leder for en stor virksomhet, vil det å være synlig i markedet være helt avgjørende for om man når ut til ønskede kundegrupper og dermed også oppnår salg. Gjennomføring av en markedsføringskampanje, eller forbedring av innholdet i de digitale kanalene du allerede opererer i er begge kostnadseffektive løsninger for å oppnå dette. Resultatet er at du enkelt og bekymringsløst kan formidle en tjeneste eller tilbud på et produkt ut til akkurat de målgruppene du selv skulle ønske.

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om denne tjenesten?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel