Denne uken har Urrang Media levert nok en totalleveranse med nytt nettsted og visuell profil som inkluderer både logo, ikoner og markedsføringsmateriell for Svanen Service.


Svanen Service er et rengjøringsbyrå som driver med vasketjenester for både privat- og bedriftsmarkedet på Gjøvik og omegn. Firmaet ønsket en profesjonell og tydelig visuell identitet, og jeg er stolt av å ha fått tilliten til å gjennomføre hele oppdraget.

Nettstedet som er utviklet er en hybrid løsning mellom dagens populære “one page layout” og den mer tradisjonelle flersidestrukturen. Dette betyr i korte trekk at hele nettstedet hovedsakelig befinner seg på én lang side med ulike seksjoner, men der firmaets servicetjenester har separate sider for mer utfyllende informasjon.

Fordelen med “one page layout” er at alt av innhold til en hver tid er lett tilgjengelig, og krever svært få (om noen) klikk fra brukeren for å finne frem til ønsket informasjon. Løsningen er også meget brukervennlig på mobile enheter der man raskt kan sveipe opp og ned mellom de ulike seksjonene på nettstedet.

Urrang Media takker Svanen Service for et godt samarbeid og nytt spennende oppdrag!

Besøk Svanen Service her →

webdesign responsive design
ikoner svane design

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om tjenestene vi tilbyr?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel