Vi simpelthen elsker WordPress og har over 10 års erfaring med verdens mest valgte publiseringsløsning for nettsider. La oss hjelpe din virksomhet med å lykkes på web!

Drift & support

Drift & support

Styr unna hodebry og bekymringer på jobben ved å overlate det daglige driftsansvaret for firmaets nettside til oss.

Vi har verktøy som overvåker nettsiden din 24 timer i døgnet, og den nødvendige kompetansen til å håndtere en hver situasjon som skulle oppstå. Ved å sette bort ansvaret til oss sørger vi for at nettsiden alltid er tilgjengelig og oppdatert med de siste versjoner av WordPress og plugins.

Fortsatt svimmel og forvirret av maset rundt GDPR? Vi sikrer selvfølgelig at ditt nettsted har alle nødvendige sikkerhetssertifikater (SSL) og det nye lovverket for GDPR i orden.

Les mer om våre driftsavtaler her →

Hva koster det?
Vi tilbyr flere pakkeløsninger med forskjellig pris etter mengde oppfølging som ønskes. Vår standardavtale for drift og support koster kun kr 500,- pr.mnd, og inneholder alt som trengs for en sikker webhverdag.

Utvikling av nytt nettsted

Utvikling av nytt nettsted

Er bedriftens nettside gammel og lite presentabel? Start året med en ny WordPress-løsning som gir potensielle kunder et seriøst og mer riktig inntrykk av driften.

Eldre nettsider betyr gjerne utdatert kode, ingen eller lite synlighet i søkemotorer og dårlig brukervennlighet for mobil. Videreutvikling og forbedring av en eksisterende nettside vil i mange tilfeller bli en kostbar prosess. Vår erfaring tilsier at det kan være vel så smart å designe noe nytt og moderne helt fra scratch.

For nettsider med WordPress snakkes det gjerne om skreddersøm eller malbasert webdesign. I Urrang Media både designes og kodes alle oppdrag etter skreddersøm. Kort fortalt betyr dette at vi allerede fra idé og designfasen har fokus på kundens eksisterende profil (logo, farger, verdier mm). Nettsiden kodes deretter i sin helhet av oss, og vi kan derfor med stolthet garantere kundene våre at de får levert et unikt sluttprodukt ingen andre har maken!

Be om å bli kontaktet

Kort om oss

Gjennom flere år har Urrang Media fra sine kontorlokaler på Gjøvik bistått små og mellomstore bedrifter med å bygge sterke merkevarer.

Vår kjernekompetanse er innen utvikling og drift av moderne nettsider med WordPress. I tillegg har vi tjenester innen grafisk design der hovedfokus er på utforming av virksomheters visuelle identitet gjennom firmalogo, fargepaletter og profileringsmateriale.

I løpet av de seneste årene har vi hatt gleden av å realisere en rekke spennende prosjekter. Med dette har vi også bygget opp en kundebase vi i dag er meget stolte av. Blant bransjene kundene våre er representert kan det nevnes både entreprenører innen bygg og anlegg, finans, shipping, helse og idrettsklubber.

Av de helt lokale aktørene er vi heldige å ha fått samarbeide med kjente navn som Syljuåsen, Byggmakker Skattum, Totens Tøffeste og Naprapatene både på Gjøvik, Hamar og Elverum. Ønsker du å bli vår neste partner? Vi er mer enn klare for å stifte nye spennende bekjentskap!