Vi har bistått Mjøskirurgene på Gjøvik med videreutvikling av eget nettsted og søkemotoroptimalisering for bedre posisjonering på Google.


Mjøskirurgene lege og spesialistsenter er Gjøviks eldste og største private sykehus. Klinikken ble startet opp tilbake i 1994, og har siden den gang behandlet tusenvis av pasienter fra hele landet.

Mjøskirurgene hadde en webløsning som med årene har forfalt og nå fremstod verken innbydende, brukervennlig eller spesielt spisset når det kommer til god søkomotorvennlighet. I stedet for å utvikle et helt nytt nettsted, ble vår oppgave å fornye dagens løsning med nytt design og innhold som skulle gi klinikken et realt ansiktsløft på web.

Vår løsning

«Nye» Mjøskirurgene har av oss fått et langt mer moderne og profesjonelt uttrykk. Både hovedside og alle undersider er blant annet freshet opp med nytt design og farger. Tekst og bilder er også erstattet med nytt innhold samtidig som alle avsnitt er komprimert og plassert inn i «rullegardiner». Sistnevnte gjør nettsiden langt mer brukervennlig å betjene, spesielt for brukere på mindre skjermstørrelser som mobil og nettbrett.

Fra sin tidligere løsning hadde Mjøskirurgenes nettside svært lite fokus på riktig oppsett for god søkemotorvennlighet. Titler, metabeskrivelser, bildetagger og ikke minst hastighet hadde alle store mangler når vi gikk i dybden av løsningen. Ved hjelp av ulike metoder og egne verktøy fikk vi forbedret SEO-rankingen av mjoskirurgene.no betraktelig – slik at nettstedet i dag har helt andre forutsetninger for å lykkes med bedre plasseringer på listene til søkemotorer.

Resultat

Se hvordan Mjøskirurgene så ut før og etter vår hjelp ved å dra den grå midtdeleren nedenfor mot enten venstre eller høyre av bildene.

SEO-forbedringer

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om tjenestene vi tilbyr?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel