Sørg for å fremstå som en helhetlig og seriøs aktør i markedet ved å ha en profesjonell identitet som gjenspeiler ditt firma. En visuell identitet skal presentere din virksomhet utad, og sørge for hyppig gjenkjennelse slik at tidligere og nye kunder velger nettopp deg fremfor konkurrentene.


Hva vi gjør

Urrang Media hjelper deg med å skape en personlig og profesjonell identitet som vil være med på å synliggjøre din virksomhet og posisjonere deg i markedet. En tydelig identitet kommer til uttrykk gjennom artikler som firmalogo, visittkort, grafiske elementer på eget nettsted eller markedsføringsmateriell.

I noen tilfeller har man kanskje allerede en logo som kun har et behov å moderniseres? Spør oss, så gir vi deg en gratis vurdering av din virksomhets visuelle identitet.

Hvordan vi gjør det

I arbeidet med å utforme ditt firmas visuelle identitet er det første og viktigste steget i prosessen et godt samarbeid slik at vi blir kjent med virksomheten og lærer den å kjenne. Sammen blir vi enige om hvilke uttrykk og verdier profilen skal spille på gjennom elementer som fargeprofil og mønstre. Din nye identitet settes deretter sammen gjennom en kreativ prosess med utforming av grafiske design i vektorformat, slik at samtlige leverte artikler enkelt kan printes på alle tenkelige overflater uten kvalitetstap.

Hvorfor det er viktig

Det å ha en tydelig visuell identitet er viktig på så mange forskjellige måter. Først og fremst er en nøye gjennomtenkt identitet selve grobunnen for en hver virksomhet når det kommer til fremtidig merkevarebygging. Ikke bare skal din identitet presentere virksomheten visuelt utad, den har også i oppgave å gjenspeile firmaets verdier og ambisjoner ut til kunder og samarbeidspartnere. En gjennomført og profesjonell identitet vil garantert bli lagt merke til, og sørge for hyppig gjenkjennelse slik at kundene tar kontakt med deg og ikke dine konkurrenter!

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller bare mer informasjon om denne tjenesten?

Spør oss om hva som helst, vi lover å svare deg tilbake innen 24 timer!

Send oss en forespørsel